Nieuwe website – nieuwe camera

De laatste tijd kreeg ik steeds meer meldingen van aanvallen op mijn site om via een account te proberen op mijn site binnen te dringen. Dat is iets waar veel beheerders natuurlijk mee te maken krijgen, dus in die zin niet zo bijzonder. Ik kwam er echter toen achter dat ik a) al heel lang niets meer op de site had gepost en b) dat de template van de site helemaal niet meer werkte. Au. Dus maar eens aan de slag met een nieuw template en nieuwe content.

Helaas betekent de overgang ook dat de oude pagina’s niet meer zo lekker werken als eerst. En dan krijg je het dilemma: ga ik veel energie steken om de oude berichten weer in oude eer te herstellen? Of ga ik gewoon ‘blank slate’ verder?

Ik heb voor het tweede gekozen. Dus nieuwe berichten zien we prima uit. Oude berichten missen foto’s en video’s, maar de tekst is nog wel te lezen. Het zij zo.

Over foto’s gesproken; net voor de vakantie een nieuwe Panasonic Lumix G90 gekocht. Met een adapter pasten mijn oude Four Thirds lenzen prima. Gelijk in beslag genomen door onze Lars die zich direct verdiept heeft in fotografie. En dat levert al mooie kiekjes op. Hier een kleine impressie van onze reis naar de Tarn-et-Garonne (via Bourges).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.