Over

Sommige mensen hebben een passie voor één onderwerp en gaan daar vol voor. Ik ben (helaas) niet zo iemand. Mijn overtuiging is dat door je in de breedte te ontwikkelen meer kunt bereiken voor meer mensen. En daarnaast, het is ook gewoon leuk.

I keep moving to be stable

Peter Gabriel

Een nadeel van verschillende hobbies is dat dit niet zo goed past in bestaande sociale media. Op LinkedIn profileer ik mezelf als professional. Op de interne sociale mediakanalen van mijn werkgever informeer ik mensen over de toekomst van werk. Op Facebook hou ik de verrichtingen bij van kennissen en volg ik wat kanalen. Natuurlijk ben ik daar ook via een omweg aanwezig als voorzitter van Budovereniging Fun & Fit.

Maar dat is niet allemaal wie ik ben. Ik ben ook nog eens zoon van, broer van, man van, vader van, gitarist van, bouwer van, sporter van, enzovoort. Daarom heb ik besloten om ook een site te maken die gewoon van mijzelf is waar ik af en toe berichten op kan plaatsen over onderwerpen die mijzelf interesseren. Ik weet nog niet precies welke kant dit opgaat, maar dat zie ik tijdens het proces wel.